+36 78 554 705
bútorlap gyártó

OKTOGON-HOLZ
– ahol a méret a lényeg

Az Oktogon-Holz Bútorlap Gyártó Kft. egy hiánypótló faipari vállalkozás. Bár működését 2019. február 1-én kezdte, tapasztalata sokkal régebbi, mivel a cég 100 százalékban az Oktogon-Molnár Kft. tulajdonában van, amely már számottevő faipari múlttal rendelkezik. Cégünk székhelye Kalocsán a Gyárellátó üzletben van, ahol vevőink raktári készletről is vásárolhatnak az általunk gyártott termékekből.

A termelést, az üzembiztonság fenntartásával, illetve az alapanyagok beszerzésével és a késztermékek eladását magasan képzett szakemberek segítik.

A gyártás az Oktogon-Molnár KFT telephelyén, Törökszentmiklóson történik. Cégcsoportunk fő profilja a bútorlapgyártás tömör faanyagokból, melyet a galéria menüben mutatunk be. Tevékenységünk szó szerint hiánypótló, mivel egyedi méretekben gyártunk táblákat az asztalosipar számára, ezzel is minimalizálva a keletkezett hulladék mennyiségét. Ezzel is ügyfeleink pénztárcáját kíméljük.

A gyártásban nagy teljesítményű gépekkel dolgozunk, amik napi több köbméternyi terméket is elő tudnak állítani. A fő gépünk egy nagyfrekvenciás táblásító, melynek ragasztási fázisa 4-5 perc, maximális befogadóképessége pedig 4000x1250x120 mm. Ehhez társul egy félautomata hossztoldó gépsor, ami naponta 3-4 m³ rövidárut tud feldolgozni. Kiszolgáló gépeink is professzionálisak: sorozatvágó, 25 m/perc teljesítményű profilozó gyalu, 1000 mm-es vastagsági gyaluk, illetve kontaktcsiszoló gép, mellyel tizedmilliméter pontosságra állítjuk a késztermékeink végső méreteit. Az adott méreteket precíziós lapszabászgépeinken vágjuk.

Oktogon holz

Szolgáltatásaink

Bútorlapok illetve táblásított faanyagok gyártásával és bértáblásítással foglalkozunk, cégek, lakberendezők, faipari vállalatok, üzletek, asztalosok számára egyaránt!

 • 01
  CNC megmunkálások, ipari felhasználásra
 • 02
  CNC megmunkálás, dísz és ajándéktárgyak készítése
 • 03
  Kisebb lakberendezési tárgyak gyártása, egyedi székek, asztalok
 • 04
  Egyedi bútorok gyártása, pl.: „Oktogon” ágykeret
 • 05
  Bér kontaktcsiszolás
 • 06
  Bértáblásítás | Faszárítás